Algemene voorwaarden

1. Algemeen

De volgende verkoop-, leverings-, en betalingsvoorwaarden gelden voor alle leveringen en diensten van House of Cards. Als er producten worden besteld bij House of Cards, verklaart men zich akkoord met de bepalingen in deze voorwaarden.

2. Prijzen

De vermelde prijzen zijn in euro’s, exclusief verzendkosten. House of Cards is niet aansprakelijk voor eventuele (tussentijdse) prijswijzigingen. Eventuele schrijffouten staan niet garant voor levering van producten.

3. Bestellen

Nadat er een bestelling voor ansichtkaarten is geplaatst, ontvangt u een bevestigingse-mail met het besteloverzicht en het totaalbedrag inclusief de verzendkosten. De bestellingen worden verstuurd per PostNL. De kosten hiervoor verschillen per verzending en zijn hier te vinden. Een bestelling wordt pas verstuurd, nadat de betaling door House of Cards is ontvangen. U kunt betalen door middel van een overschrijving via bank- of girorekening. De betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling wordt verzonden. Gedurende deze periode reserveert House of Cards de producten voor u. Mocht de betaling niet binnen zijn na afloop van deze termijn, worden deze producten weer vrijgegeven voor de verkoop.

4. Verzending van de producten

House of Cards is niet aansprakelijk voor het niet tijdig bezorgen, verlies of beschadiging door PostNL. Mocht het voorkomen dat het artikel niet meer op voorraad is dan laat House of Cards u dit zo spoedig mogelijk weten.

5. Niet goed – geld terug garantie

Wanneer u niet tevreden bent met het artikel, kunt u het binnen twee dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd, als ze vooraf telefonisch of per e-mail zijn doorgegeven. De garantie vervalt, wanneer het artikel door u zelf is beschadigd of beschreven of wanneer u zelf heeft geprobeerd het gebrek te herstellen. Indien in de advertentieomschrijving duidelijk is aangegeven dat het artikel een of meer mankementen vertoont en/of dat deze op de bijbehorende scans duidelijk is/zijn te zien, vervalt deze garantie eveneens. Na ontvangst van de retourzending zal House of Cards het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening. House of Cards retourneert geen verzendkosten.

6. Privacy

Uw persoonsgegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk door House of Cards worden behandeld en alleen aan derden ter beschikking worden gesteld in verband met betalingstransacties en bezorging. Lees hier onze Privacy Verklaring.

7. Vragen en/of klachten

Heeft u vragen of klachten, neem dan contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

8. Copyright

Op alle informatie van deze website berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie zonder voorafgaande toestemming van House of Cards te kopiëren of te verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers van de site kunnen op geen enkele manier rechten ontlenen aan de geboden informatie.

9. Acceptatie algemene voorwaarden

Alle gebruikers van deze site worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling gaat men automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.