Over deze site

Introductie

Hous-of-Cards.nl is een platform voor de inkoop en verkoop van oude ansichtkaarten en fotokaarten. Op deze pagina vindt u informatie over de website en over mijzelf.

Wie ben ik

Ad den EdelMijn naam is Ad den Edel uit Gouda en ik verzamel al jaren boeken, prenten en ansichtkaarten van Gouda. Mijn verzameling boeken over de historie van de stad Gouda beloopt inmiddels tegen de 2000.

In de loop van de jaren ben ik steeds meer gaan handelen in ansichtkaarten en boeken en in 1997 mondde dat uit in de oprichting van het Gouds Antiquariaat te Gouda.

Door middel van interviews in de plaatselijke dag- en weekbladen, deelname aan een plaatselijke beurs, een jaarlijkse verkoping met de Historische Vereniging Die Goude, deelname aan de jaarlijkse Zilverdag in Schoonhoven, samenwerking met de in 2000 gestarte winkel Antiquariaat Boekendaal in Gouda en 10 jaar lang een maandelijkse bijdrage over de geschiedenis van de stad Gouda bij streekradio Radio Gouwestad kreeg ik regionale bekendheid.

Mijn specialisaties zijn boeken en prenten over Gouda en dorpen en steden in het Groene Hart, zoals Woerden, Schoonhoven, Zoetermeer, Nieuwerkerk, Alphen aan den Rijn enz. en verder een uitgebreide verzameling ansichtkaarten, zoals u hierboven hebt kunnen lezen.

Vanaf 1 juni tot en met Evenement: Curiosa, De Markt in Goudahalf augustus kunt u mij met twee kramen boeken en ansichten tussen 8.00 en 16.00 uur aantreffen op het Gouds Montmarte, tegenover Banketbakkerij De Vlaam, een curiosa-, antiek-, boeken- en ansichtkaartenmarkt met ruim honderd aanbieders rondom het stadhuis op de Markt in Gouda, georganiseerd door de firma Van Aerle. Voor meer info, kijk op www.vlooienmarkten.nl. Antiquariaat Boekendaal bevindt zich op twee minuten afstand.

Ook ben ik steeds meer online gaan handelen. Naast deze website is mijn handel ook op Marktplaats.nl vinden. U kunt op de voorgaande links klikken om mijn aanbod aldaar te bekijken.

Inkoop en verkoop

Inmiddels handel ik in ansichtkaarten van Nederland, maar ook het buitenland, zoals Nederlands Indië en Duitsland. Daarnaast verhandel ik in kaarten in allerlei soorten thema’s, zoals treinen, klederdracht, molens, schepen, etc. Naast verkoop ben ik ook altijd geïnteresseerd en de inkoop van nieuw materiaal.

Waarom House-of-Cards.nl?

Met deze website wil ik medeverzamelaars informeren en mijn passie over Gouda, ansichtkaarten en verzamelen delen. Daarnaast is het een platform waarop ik mijn ansichten kan aanbieden en mijn verzameling kan uitbreiden.