Taxaties van oude ansichtkaarten en fotokaarten

Gratis en vrijblijvende taxatie

Wilt u uw verzameling oude ansichtkaarten of een zoldervondst verkopen? Of wilt u graag de waarde weten van uw kaarten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende én gratis taxatie bij ons. Ook kunnen de kaarten per (aangetekende) post aan ons worden toegezonden. Het materiaal hoeft niet vooraf uitgezocht, gesorteerd of gerubriceerd te worden.

Een eerlijke prijs voor uw ansichtkaartenTaxatie oude ansichtkaarten

Dankzij een grote klantenkring en 20 jaar ervaring kunnen wij uw kaarten deskundig taxeren en bieden wij u een nauwkeurige schatting van uw kaarten. Tijdens de taxatie geven wij u graag een toelichting over de waarde van uw kaarten.

Contante betaling

Contante betaling ansichtkaartenHet grote voordeel van een verkoop aan ons is dat u meteen weet waar u en toe bent. Dit in tegenstelling tot de verkoop via een (internet) veiling waar u maar moet afwachten wat uw kaarten opbrengen. Als de kaarten al verkocht worden! Ook hoeft u geen verdere (veiling) kosten en/of kavelgeld te betalen.

En, niet onbelangrijk: wij betalen u, indien u dat wenst, meteen contant uit!

Goede bereikbaarheid

Komt u met de auto bij mij thuis, kunt vlakbij Zuidelijke Zwarteweg 4, 2806 ZH Gouda gratis parkeren. Voor een langer verblijf in Gouda of bezoek aan Gouds Montmartre of Antiquariaat Boekendaal kunt u kiezen voor een van de op verkeersborden aangegeven parkeergarages of -terreinen. Vanaf hier is het nog circa 5 tot 10 minuten lopen tot de Markt middenin het centrum van de stad Gouda.. Heeft u veel materiaal bij u, kunnen wij u helpen bij het uitladen en is er een steekwagen beschikbaar.

Met het openbaar vervoer kunt u uitstappen op het station of de bushalte, vanaf daar is het nog circa 5 tot 10 minuten lopen naar het centrum.

Bezoek Gouda

Gouda is de stad van kaas, kaarsen en stroopwafels. Het meest bekende gebouw van Gouda is het enige vrijstaande stadhuis in Nederland op de Markt, daterend uit 1450. Wereldberoemd is de Goudse Sint Jan, met zijn 123 meter de langste kerk van Nederland, met zijn ramen of glazen met 80% van het 16e- en 17e-eeuwse gebrandschilderde glas in Nederland. Een wandeling door de nauwe straatjes en stegen, over ruime pleinen en langs sfeervolle grachten en oude gebouwen, zoals het Museum Gouda in het Catharina Gasthuis, is aanbevelingswaardig.

Bezoek GoudaIn de zomer trekken het Gouds Montmarte en de Goudse Kaasmarkt op resp. woensdag en donderdag duizenden toeristen en in december bezoeken 30.000 mensen Gouda bij Kaarslicht. Voor meer informatie over de stad Gouda met zijn bezienswaardigheden kunt u terecht bij het VVV-kantoor in de Waag op Markt 35 in Gouda.